ugrasmak istemedim caktirmayin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. birileri duysun istemedim
  2. seni aldatmak istemedim
  3. ben oyle demek istemedim
  4. seni ben unutmak istemedim ki
  5. ugrasmak
  6. insanlarla ugrasmak
  7. biri ile ugrasmak
  8. insanlarla ugrasmak zor
  9. kardesle ugrasmak
  10. bos islerle ugrasmak

© 2008 - uludağ sözlük

ugrasmak istemedim caktirmayin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ugrasmak istemedim caktirmayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ugrasmak istemedim caktirmayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fernando chalana » recep tayyip erdogan in msn i » oral ozer » max payne 2 » takvim i vakayi » ic camasiri giymeyen insan » zengin dogmak » pipinin fermuara sikismasi » big rock candy mountain » yana yana done done » alevilik bir mezhep degildir » crematory » cheapdeath » fortis » hata yapmayi tekrarlamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agladigim gunler oldu » polo tisortle namaz kilmak » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » gossip girl » gaziantep » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » basliklari alt alta okumak » adako » hemfuckirhemsuurlutospaga » mithat korler » izmitspor » sozlukten ingilizce dersleri » gol amina koyim be » iyiler siyah giyer » herkes ve birkac kisi