ugramak 

kapat
  1. ing. To pop in
    #1798941 (RaDaMeNT, 21.06.2007 05:51)
  2. - Yola devam etmek üzere, bir yerde kısa bir süre kalmak;
    - Bir yerin yanından, yakınından, içinden geçmek;
    - Fırlayarak çıkmak, dışarı çıkmak;
    - Kötü duruma konu olmak;
    - Yaklaşmak;
    - Karşılaşmak, maruz kalmak;
    - Cin, peri çarpmak.*
    #3014230 (larker, 16.02.2008 19:07)

© 2008 - uludağ sözlük

ugramak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ugramak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ugramak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nuri alco theme » altinci nesil yazarlar » amc » insanlar » caylak olmamak » hayati » yumurtanin fircalanmams tarafi » edwin boekamp » tepki memesi » alp ustungor » the midnight meat train » makao » yapilan her espriye gulen insan » su icerken domalan insan » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bakara suresi » bir sehri sevmek » olsa verirdim » los lunes al sol » you don t mess with the zohan » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » sizin dininiz size benim dinim banadir » sinirlenmek » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » turuncukolik » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » sigarayi birakmanin zararlari » riza alkuzey » kaan altan