uglyfootballers com 

kapat
  1. eğlenceli bir web sitesi. isminden de anlaşılacağı üzere topçular hakkında epey bi makara yapmakta. dünya kupası tarihinin en çirkin onbiri gibi. *

http://www.uglyfootballer...genpage.asp?DocumentID=35
    #3687446 (isildur, 19.07.2008 15:38)

© 2008 - uludağ sözlük

uglyfootballers com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uglyfootballers com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uglyfootballers com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wall e » cerea flexibilitas » yeni yili dansozle karsilamak » artik beni sevmiyorsun » eyes wide shut » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » triarii » desmond david hume » depresyon » acrotomophilia » sac ektirmek » cooler than jesus » arkadas ariyoruz » cryptopsy » dumanlimusti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beren saat » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » ney calmaya borozan ile baslamak » www iktisat eu » sulfur kokusu » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » mulayim » ergenekonu tersten dusunmek » ferhat gocer in takim elbisesi » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » uludag sozlukte siliklik yoktur » bosa cikmis volkan demirel bakisi » ucakta namaz kilmak » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » bilgisayar