ugly kid joe 

kapat
  1. everyting about you ve mr recordman sağlam klasikleridir ayrıca cat s in the cradle yorumu müthiştir.
    #176526 (evildeth, 17.04.2006 23:44 ~ 27.08.2007 17:54)
  2. (bkz: cat's in the cradle)
    #2202380 (ELeCTrO, 26.08.2007 14:04)
  3. tek şarkıyla * patlama yapmış amerika lı gruptur. sonra da silinip gitmişlerdir geldikleri kadar hızlı. aslında vokalistleri çok iyiydi adını hatırlamıyorum şimdi.
    #3502743 (selfless, 06.06.2008 16:45)

© 2008 - uludağ sözlük

ugly kid joe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ugly kid joe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ugly kid joe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koyu renk ojenin cikarilma zorlugu » tegmen » necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » marti » kerameti kendinden menkul » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » e entertainment » zekeriya oz » gsg 9 » 911 » ewentry » kim en yakinindakini taniyabilir ki » esref saati » birol guven in lost senaristi olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » operasyonla kalbi aldirmak » pusulam yok » zevkten dort kose olmus bocek » the digital millennium copyright act » nacizanebilgi com » yaran msn iletileri » haserat » evrensel bir kelime olarak allah » ellen » 6 ekim istanbul un kurtulusu » ridvan dilmen » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » eccalimre » zengin insanlarin duyarsiz olusu