ugh 

kapat
  1. kızılderili dilinde selamlama şeklidir. elimizi demokrat parti amblemi gibi kaldırıp ugh! deriz.
    #30206 (ugh, 21.01.2006 02:01)
  2. sonu mak,mek ile biten kelimelerle başlık açan yazarları selamlama kelimesi.

(bkz: sabah sabah sözlükte ne işi olmak)
    #2371105 (imhotep, 24.09.2007 11:09)
  3. akabinde "hay bin kunduz aşkına ve sülalemin tüm bıyıkları adına" demek farz olan türkçe "ufff" anlamında bir ünlem.
    #2371113 (galapagoslu iguana, 24.09.2007 11:10)
  4. metin ustundag'ın şiir kitabıdır.
    #3347004 (minder amiri, 02.05.2008 12:15)
  5. dos'ta çalışan bir oyun. kahramanımız ugh taş devrinde yaşamaktadır ve sevgilisine hediye almak için uçan bir makina üretir. onunla müşterileri taşır.
    #3347029 (bozuk turntable sahibi dj, 02.05.2008 12:23)
  6. istanbul siyasal mezunlarının "uluslararası genel hukuk" demektense tercih ettikleri koddur.
    #3347095 (gericekilveizle, 02.05.2008 12:45)
  7. ing. ah! ıh!
    anlamlarına gelen ünlem.
    #3347180 (beatleboy, 02.05.2008 13:18)

© 2008 - uludağ sözlük

ugh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ugh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ugh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok eski sevgilinin aramasi » insan neden degisir » bos beles entryler » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » susannah york » olmus mu » seus » the boy in the striped pyjamas » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » boyoz » umut etmeyi umut etmek » breaking bad » tanri yi silahsizlandirmak » riza alkuzey » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nihat dogan dan aforizmalar » i wanna be your man » ozgur tutsak » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » kaynastirma » bezele » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » aseksueller mi dover escinseller mi » rs4 rtr 3 evo » nina s tragedies » hepsiburada com » bilgi ve belge yonetimi » acz ve fakr » makao » ceyhanli koyu antik kenti