ufuk uras akp ye baskan olsun kampanyasi 

kapat
  1. darbe günlükleri ile ilgili meclise soru önergesi vermesi dolayısıyla ortaya attığım fikirdir.
    gördük ki tayyip erdoğan da düzenin adamı olmuştur. bunu komutanlarla daha sık bir araya gelmesinden anlayabiliriz. bunun yanında ufuk uras tam bir demokrasi savaşçısıdır. her türlü özgürlüğü savunacak yağız delikanlıdır.
    şimdi diyeceksiniz, ulan madem ufak uras'ı beğeniyorsun o halde git oyunu ödp'ye ver.
    bunu çok düşündüm. fakat mütedeyyin bir insan olduğum için götürüp mührümü o partinin altına basma fikri bile bana çok ağır geldi. kendimi kendime ihanet etmiş gibi düşünmeme sebep oldu. ayrıca bu durumu çevreme açıklamakta güçlük çekerim.
    o halde yapılacak tek şey kalıyor geriye, ufuk uras'ı akp'nin başına getirmek.
    #3679230 (mirnettin, 17.07.2008 21:52 ~ 21:54)
  2. akp'nin soldan sorumlu bakanı için bir boy büyük gelecek önerme.
    #3679231 (kisil, 17.07.2008 21:53)
  3. meclise getirdiği araştırma önergesine akp dahil hiç bir parti destek vermemiştir. ufuk uras olması gerektiği yerdedir.
    #3679237 (aha ben de geldim, 17.07.2008 21:54)
  4. rte'den hızlı akp'li olduğu kesindir. desteklenmesi gereken kampanyadır.
    #3679262 (david addison, 17.07.2008 21:57)

© 2008 - uludağ sözlük

ufuk uras akp ye baskan olsun kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ufuk uras akp ye baskan olsun kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ufuk uras akp ye baskan olsun kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kalifiye » penisi fermuara kistirmak » sensodyne » elazig » ifrit » soul » samsung i900 omnia » karma » anne » avrasyali olmak » charlie chaplin » 6 kasim 2002 » chicco » safak saymak » icime islerken » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enternasyonalizm » lindsay lohan » pancho villa » yana yana done done » uludag sozluk moderasyonu » sahadet getirmek » eski sevgiliye mektup » msn de aglamak » cep telefonunu duvara firlatmak » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » ezik » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » radyo sol » notrinova