ufakliga selam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. selam diyene aleykum selam diyen msn insani
  2. selam mac
  3. selam msn var mi
  4. selam tv
  5. selam x ben
  6. selam
  7. son selam
  8. selam otu
  9. selam ve dua ile
  10. selam ver

© 2008 - uludağ sözlük

ufakliga selam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ufakliga selam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ufakliga selam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enver pasa » psi ops the mindgate conspiracy » gotum haber ajansi » sound of silence » tanri » dedirten baslik kalibini kullanan yazar » hintli » ergenekon yok diye yirtinan sozluk yazari » istanbul un denizi ile kerizi bitmez » sozluge ingilizce entry girmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci