uf oldu 

kapat
  1. çocuk bahanesi. yakında bakkal ya da market varsa aman dikkat. çok zekidirler. ve acayip avcıdırlar...
    #2225630 (ditty, 29.08.2007 23:17)
  2. duyulduğu anda öpim de geçsin denilesi cümle
    hımm bunu demek için nerenin uf oldugu da önemli ya neyse
    o gibi durumlarda da büyüyünce unutursun demeyi öneriyoruz..
    #2225649 (nektar, 29.08.2007 23:19)
  3. "uf oldu" derken gösterilen yumuk yumuk el, o elde minicik bir nokta... öpünce de geçer ya hemen. *
    #2225678 (mitheithel, 29.08.2007 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

uf oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uf oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uf oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kisiyi suc islemeye iten etkenler » kafasi calisan ac kalmaz » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » umursanmamak » fenerbahce taraftari » harun yahya vs einstein » denizli » hakan albayrak » bako » sicarsin » fifa 09 » canlandi lan canlandi » somnium mortuum » yaran baslik yonlendirmeleri » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herkes ve birkac kisi » gece vardiyasina kalan seovi turu » cinsel organin fermuara sikismasi » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » polo tisortle namaz kilmak » kutahya » army of me » al yesil dokun anneler » pare pare » benim niye yok » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » antalya » moldovya » subay