uf igrencim ben evet 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. igrencim biliyorum
  3. bugun cok igrencim sozluk
  4. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  5. evet binlerce kez evet
  6. evet evet
  7. evet
  8. evet ne var
  9. evet evet moo
  10. ben mi evet

© 2008 - uludağ sözlük

uf igrencim ben evet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uf igrencim ben evet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uf igrencim ben evet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocuklar duysun lan artik » bir kendini begenmislik olarak din » zihniyetler bitmez evladim » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » birinin gogsune yaslanip aglamak » kafasi calisan ac kalmaz » walk over » elazig da kupe ve piercing ile dolasmak » complicated » heresy » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » notrinova » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enderun sirin » fernando alonso » kesfedilmek » brothers of the lame » shattered » all i ina g there atkilari » abd yi destekleyen yazarlar » sensodyne » kktcell » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » the genius of charles darwin » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » mithat korler » ultravesti » gece