uf guzelmissin be cicim 

kapat
  1. ismail YK'nın eşsiz şarkılarından biri olan bas gaza nın aptal sözlerinden biri.
    #3783865 (cake on the dabak, 07.08.2008 15:59)
  2. ismail yk saçmalaması.
    #3783867 (Sarp, 07.08.2008 15:59)
  3. msn dolaylarında ben çirkinim diyen kızın cam açmasıyla esas oğlanın şok olmuş söylemi.

-uf güzelmissin be cicim!
    +hayır ama kilo da aldım ya..
    -olsun ben balık etli severim zaten(hep ole derler) gibi.

yalnız sen sev sevme a dostum, sanki senin olacak hepsi!
    #3783881 (lolita lempicka, 07.08.2008 16:03 ~ 13.08.2008 17:41)
  4. şimdiki abeci gençliğin hoşlandıkları kızlara hitap etme şekli. kulakta tikky küpesi, hatta o küpe mıknatıslıdır. kulağını deldiremez, çünkü özentidir, deldirse babası da evde götünü deler. parlak gömlekler, sivri burun ayakkabılar, kafada bir kilo jöle, boyunda zincir, bilekte künye, akabinde arabasının içinde son ses ismail yk dinliyor. ve size yaklaşarak diyor ki '' uff güzelmişsin be cicim ''. şimdi bu adam yatırılıp dövülmez mi ? ebesi s.kilmez mi böyle bir adamın ? bu gençliği bu hale sokan ismail yk ve demet akalın türevindeki popçuları rocco' ya havale ediyorum.
    #3783890 (pryd rulazz, 07.08.2008 16:04)
  5. (bkz: kusma istegi yaratan sözler)
    (bkz: ismail yk in üzerine kusmak istemek)
    #3783941 (ojomo, 07.08.2008 16:17)
  6. başlık olmayı hak etmeyen söz öbeği.
    #3783944 (burada seviyorum seni, 07.08.2008 16:18)
  7. şuanda sözlük tarafından öğrendiğim ismail yk şarkısıymış.
    #3783961 (bumeranq, 07.08.2008 16:23)
  8. ismail yk nın şarkısındaki kıza edepli bir şekilde sulanma cümlesi. *
    bi değişik versiyonu için,
    http://www.herkesdinlesin.com/djatescgs60 **
    #3783974 (buyuyunce moderator olucam, 07.08.2008 16:25 ~ 16:26)
  9. (bkz: edepsiz seni)
    #3784001 (invinoveritas, 07.08.2008 16:30)

© 2008 - uludağ sözlük

uf guzelmissin be cicim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uf guzelmissin be cicim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uf guzelmissin be cicim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metalcilerin genelde gay olmasi » monte cassino savunmasi » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » butafor » parayi bulunca sozluk degistirmek » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » groagh com » deniz demiroz » masumiyet » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » ev arkadasinin hastalanmasi » kim kardashian » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sicko » molla muhammed ve kul muhammed » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » masaka » zakk wylde » cihan haspolatli » tabutta yarim vole » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » orduevi » gel guzelim gel » uludag sozluk arap klonundan basliklar » realpolitik » adana da starbucks olmamasi » pilsener