uefa euro 2008 

kapat
  1. ea in Xbox 360, PS3, PS2, PSP ve PC ye çıkaracağı futbol oyunu. her yıl söyledikleri gibi geliştirilmiş bir oynanış sistemi ve özel hareketler olacak. avrupa da 11 nisan 08 de piyasaya çıkacak. bu da demektir ki nisan başına bile gelmeden torrentlere düşebilir.
    #2929581 (notrinova, 01.02.2008 02:37)
  2. demosu (620 mb) yayınlanmış fakat ea tarafından siteden kaldırılmıştır. bir iki gün içersinde hatalarından arınıp tekrar siteye ekleneceği konuşuluyor.
    #3191716 (notrinova, 26.03.2008 10:53)
  3. demosunu değerlendirmemiz gerekirse:

* grafiklerde zerrre gelişme yok. next-gem filan diye uyutmasınlar milleti.

* animasyonlar, hareketler filan geliştirilmiş gibi. gerçek bir maç izliyormuş hissiyatını veriyor.

* free kick'leri ve penaltıları analog ile atma özelliği eklenmiş, iyi düşünülmüş bir özellik. (tabi gamepad'iniz varsa)

* demo çıkmadan önce oyun hakkında; "interaktif gol sevinci olacak" diye bir vaatte bulunulmuştu, öyle bir şey yok oyunda.

* atmosferde de bir gelişme göremedim. kasten seyircinin stada yakın olduğu bir stad seçilmiş ama atmosfer yine aynı.

netice olarak bence olmamıştır efendim yine...
    #3197510 (ENES, 27.03.2008 17:24)
  4. demo(620 mb) için:

http://largedownloads.ea....UEFA/UEFAEURO2008Demo.exe
    #3198490 (notrinova, 27.03.2008 21:11)
  5. uefa'nın düzenlediği avrupa futbol sampiyonasinın 2008 yılında yapılanı.
    avusturya ve isvicre ev sahibi ülkelerdir.
    #3198599 (aoms, 27.03.2008 21:34)
  6. penaltı atışları sırasında kaleye baktığımız ve değiştirilemeyen, nereye vurduğunuzu ya da nereye atlamanız gerektiğinizi bir türlü kesitremediğiniz acayip ve rezalet bir bir kamera açısına sahip oyun.
    #3389113 (muhendis beg, 12.05.2008 21:05)
  7. oyuncu tiplerinin fifa 2004'ten beri zerre değişmediği oyun. mesela emre belözoğlu direkt fifa 2004 ten copy paste yapılmış, buradan ea games' in denyo gamecoderlerine sesleniyorum. ulan beckham' ın g*tündeki kıllar kadayıf olsa şakkadanak yansıtırsınız oyuna. yuh diyorum başka birşey demiyorum hiç mi değişmedi yani bu eleman 5 seneye. abicim işiniz ne oturun gökdeniz' i, fatih tekke' yi ibrahim toraman' ı adam gibi çizin. grafikler yine aynı rezalet kameramanlar seyirciler kağıt gibi yine. gelelim oynanabilirliğe; hava topu olayı tam zıçış olmuş, topun düşeceği yer belli siz bilgisayarla ikili mücadeleye giriyorsunuz topun düşeceği yerde top kimseye değmeden adamın içinden geçip zıplayıp gidiyor. ayrıca ne hikmetse her şut korner oluyor, bilemem belki benim oyun stilimle alakalıdır ama bu kadar korner can sıkıyor. bir de kornerlerde dikkatimi çeken şey son dakikalara doğru ve korner sizin sahanızdaysa rakip takım kalecisi sizin ceza sahası içine giriyor gol atmak için, tabi b esnada spikerin ta**ak geçercesine ''ovvvv may gat golkipa ken bi ekolayza'' demesi gülmekten kalp krizi geçirtir. avantaj olayı çok güzel ancak sizin oyuncu faulü yaptıktan sonra top rakipteyken siz birşeye dokunmasanız bile gidip adamın ayağındaki topu alıp avantajı bozuyor, lan dur iki dakka duran top olmasın ilerde yine düşürtür alırız topu olayı şiar edinilseydi daha güzel olurdu. ayrıca turnuva modunda oynarken finale doğru karşınıza çıkan en dandik takımların oytuncuları bile bir ronaldinho bir messi kesiliyor. finalde sırbistan' la oynadım zukic diye bi eleman aldığı her topta vücut çalımı koyup ebleh ebleh bakıttı kendine. yok yani ulan servet cetinle zukic' i yanyana koyun servet te gelişim geriliği varmış gibi duruyor. yani o kalıpta bi adamın o kadar esnek olmaması lazım, ha gerçek zukic öyle midir bilemem tabi. gol yiyen taraf sizseniz, oyuncularınızdan biri sanki kan kanseri olduğunu öğrenmiş gibi aniden dizlerinin bağı çözülüp yere çöküyor. bu çok malcana bir hareket olmasaydı iyi olurdu.

hea unutmadan gollerden sonra filan teknik direktörü göstermeleri güzel olmuş final maçında 3-0 dan 4-3 yapınca imparatorun* nası ama çocuğu koyduk şimdi* yapraam bakışını görmek için bile oynanmaya değer.

http://img404.imageshack.us/img404/4539/adsziu4.jpg
    #3412232 (sirin baba, 18.05.2008 12:30)
  8. türkiye kadrosunda hakan sukur, umit karan ve fatih tekke bulunmaktadır.
    #3547014 (kamil, 16.06.2008 20:45)
  9. ea sports' un piyasaya sürdüğü bir başka rezalet futbol oyunu. oynanabilirlik çok düşük, bilgisayarın zekası benimkinin bile gerisinde. ayrıca hiç düşünülmeden, özen gösterilmeden hazirlanmış. örneğin ümit karan' ın puanı takımın en yükseği. sanki adam yüz kez milli olmuş da hep takımı kurtarırmış gibi. bir başka rezalet de siz hücum ederken yaşanıyor. hangi takımla oynarsanız oynayın takımınız hemen hücumu düşünüyor. pas yapma, oyun kurma gibi yeteneklere sahip olmayan futbolculara sahip oluyorsunuz. bunun tam tersi ise karşı takıma fazlasıyla veriliyor. bazen izlemekten zevk alınamayan, sürekli pas yapılan ve hiç bir girişime, güzel şeylere sahne olmayan bir maç ortaya çıkıyor.
    sonuç olarak, en son 99 yılındaki oyununa döneminin kalitesine göre çok iyi dediğimiz ea sports' un futbol oyunlarından biriyle karşı karşıyayız. bazen bu şirketin artık batmak üzere olduğunu düşünüyorum ki sonra diğer branşlardaki güzel oyunları geliyor aklıma.
    #3573890 (seybn, 23.06.2008 16:17)
  10. fatih terimin burnu için pinokyo'dan esinlenilen oyun.
    ceza sahası içindeki futbolcular benim sözümü dinlemiyor, ona da dikkat ettim. şut çek lan diyorum, kendini yere falan atıyor. can sıkıcı.
    #3663579 (7th son of a 7th son, 14.07.2008 16:34)
  11. eski versiyonlarina gore cok daha gelismis oyundur, fifa 2009'un yeniliklerle geleceginin gostergesidir. ayrica amatorde bile fark yiyebileceginiz bir oyun, alismis bile olsaniz ne yapacaklari belli olmuyor adamlarin, toplarini kesemezseniz affetmiyorlar, cezasahasina girip abanirlar.

rusya ile kupayi almistim, unutamadigim iki mac vardi, birisi 10 dakikada attigim 3 golle ispanya'yi 3-2'yle eleyisim, digeri de bir dakikada iki gol yememe ragmen 4-2'yle aldigim fransa maci..

fransa macinin 90. dakikasina 2-0 onde girmistim fakat fazla boslamis olacagim ki iki atakta iki tane takti adamlar. uzatmalarda da direkten donen toplari falan oldu ama 4-2 almistim.

zevkli oyundur kisacasi, boyle anlatilacak cok mac yaparsiniz.
    #3834793 (der meister, 18.08.2008 14:54)

© 2008 - uludağ sözlük

uefa euro 2008 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uefa euro 2008 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uefa euro 2008 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet turan alkan » uyuyamamak » kendin yap kendin tap » bir salak oldugunun farkina varmak » cv sine karmasini yazan yazar » ff » gunumuzde halen imam nikahi kiyan garip insan » kurban » emolarla ugrasan bos insan » senin ugruna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games