ucurumdan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ucurumdan ucmak
  2. ucurumdan atlarken kusa carpmak
  3. ucurumdan asagi duserken hissedilenler
  4. ucurumdan duserken fotograf cekmek
  5. ucurumdan duserken manzarayi seyretmek
  6. ucurumdan islik sesiyle cikmak
  7. ucan balonla ucurumdan atlamak
  8. amerikan askerini ucurumdan atan kopek
  9. opusurken sevgili tarafindan ucurumdan itilmek
  10. 2 kecinin pesinden 320 koyunun ucurumdan atlamasi

© 2008 - uludağ sözlük

ucurumdan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ucurumdan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucurumdan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» soguk alerjisi » iki esli ustegmen » ruzgardasavrulanyaprak » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » her zaman online olan caylak » iktisat » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » dakianus antik kenti » antonio davis » hursit tolon » metro turizm in kasar hostesleri » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » beren saat » red label » ulusozluk nba fantasy league » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jamall » sadettin teksoyun parmagi » ray blanchard » tuomas holopainen » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » iste gidiyorum » galatasaray kupasi » cukurova universitesi » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » diskalkuli » gozu iste eli oynasta olmak » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » pink floyd » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » bizar sanrilar