ucur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir kus ucur
  2. ucur beni
  3. katla ve ucur
  4. hey dj ucur bizi
  5. moderator beni ucur
  6. artik kuslarini ucur
  7. ucur beni erkegim
  8. scotty ucur bizi yavrum
  9. ucagin olayim ucur beni

© 2008 - uludağ sözlük

ucur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ucur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emirst » bes bin liranin da sozu mu olur » anne terligi » alpaslan dikmen » alternatif var misin yok musun diyaloglari » baba nasihatlari » kuru fasulye » ekrem dumanli » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » kayserispor yenilgisinin sorumlusu hakemdir » yaran diyaloglar » bilek corap » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » makale araniyor duyurulari » okulu cok seven ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kari koca ipek araya giren kopek » aydin sayili » ucuncu dunya ulkeleri » emre kongar » state of mind » ntv muhabiri » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » bir sozluk celebritysi olarak guiza » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » leonardo de deus santos » foca fatihi » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » tabutta yarim vole