ucuncu yuzyil krizi 

kapat
  1. roma imparatorlugu'nda 235 - 284 yılları arası yaşanmış olan dönemdir. imparatorluk sisteminin çöktüğü, emrindeki güçlü askerlere sahip olan generallerin "imparator" olduğu bir döneme tekabül eder. maximinus thrax'in ordusu tarafından imparator ilan edilmesiyle başlayan dönem, diocletian'ın imparatorluğuna dek devam eder. 49 yıllık dönem tam 28 imparatorun hükmüne tanıklık etmiştir.
    #2061245 (stillborn, 03.08.2007 06:51 ~ 07:16)

© 2008 - uludağ sözlük

ucuncu yuzyil krizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ucuncu yuzyil krizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucuncu yuzyil krizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizlik zari » t bag » dudut » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » olasi turk spor gazetesi haberleri » yaran yanlis okumalar » atsizcilar com » yerden kalkan ilk ucak » thich quang duc » anne ben kimim » akp biyigi » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » imper » seri eksi oy veren ibne » ruyada entry girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 80 lerde cocuk olmak » murad kucuk » 25 yas sendromu » galatasaray formasi » kuzey irak » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » gol sevinci » cizgi roman » mahser i cumbus » linet » joey jordison » imhotep » mustafa denizli » linger » albert finney