ucun cekilisi 

kapat
  1. stephen king'in kara kule'sinin ikinci kitabıdır. roland deschain bu kitapta üç kapıdan yoldaşlarını seçecektir. ama bunların hepsi dost mudur?
    #1984052 (mta88, 22.07.2007 12:45)
  2. (#1984052) ilk bölümün bittiği yerin yakınlarında başlar.

--spoiler--

son silahşör roland deschain siyahlı adam * ile olan sohbeti sonrasında deniz kıyısında uyanır ve istanavarların saldırısına uğrar. sonra hasta bir halde çöle doğru yürümeye başlar. çölde karşısına üç kapı çıkar ve ona verilen "çekme" gücü ile yanına 3 kişi çekmesi istenir. önce 1987 new yorkundan eddie deani, sonra 1964 new yorkundan odetta holmes/detta walkeri çeker. ve zor zamanlar başlar.

--spoiler--
    #3956951 (mrstrange, 13.09.2008 11:24)

© 2008 - uludağ sözlük

ucun cekilisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ucun cekilisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucun cekilisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» become a premium member now » ergen havuc ve maceralari » sozluk yazarlarinin itiraflari » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi » cebe akan tukenmez kalem » herkes ve birkac kisi » ahmet yildiz » 5 m migros » aybars lebib » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » acarlar bp » buyuk ortadogu projesi esbaskanligi » complicated » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » polonya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalnizliktan korkan insan » gaziosmanpasa » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » sualtu housing » sokullu » avrupa yakasi » nigde » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » eskisehir » erdal sarizeybek » the last guy » ercan » shattered » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi