ucu1arada 18 izmit 

kapat
  1. sözlükte daha belirmemiş bir super arkadas.

http://img232.imageshack.us/img232/1484/imgadmj5.gif
    #3458337 (notrinova, 28.05.2008 10:41)
  2. en tepede fethiye caddesinden sola dönülünce o cadde üzerinde bir nesgayfe dükkanı olan kızdır. tanıyorum ben! mesaj atmayın boşuna!
    #3458340 (galapagoslu iguana, 28.05.2008 10:43)
  3. (bkz: 18f izmir fenomeni)
    #3458373 (BodrumTorbası, 28.05.2008 11:02)
  4. (bkz: ikimize birden yükleniyorlar)
    #3466045 (okey oynamayan dorduncu selim, 29.05.2008 21:11)

© 2008 - uludağ sözlük

ucu1arada 18 izmit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ucu1arada 18 izmit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucu1arada 18 izmit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surekli acikmak » altinova » fenerbahce nin alay konusu olmasi » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » turkiye laiktir » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » fenerbahce taraftari » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » mega park » dedeyle okcuyla futbol oynanmaz » bekaret onemsizdir diyen kiz » supermen » ne mutlu turk um diyene » meltem taskiran » atesin cevresinde toplanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayva cicek acmis » ncldlbz » yorum farki » uc horan kilisesi » allah belani versin pkk » deli fuat pasa » erkek cantasindan cikan ilginc malzemeler » otecegi yeri iyi bilen horoz » yurtkur internet sitesi » kaos gl » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » man who sold the world » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » yesim ceren bozoglu » lig tv spikerleri