uckurumun tanrisi eros haberler iyi dedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bereket tanrisi vs bekaret tanrisi
  2. pezevengim goster dedi ama para almadan verme dedi
  3. eros 87
  4. eros
  5. eros ramozotti
  6. eros ve psyche
  7. eros ramazzotti
  8. eros ramazotti
  9. eros ve hgades
  10. eros ile psykhe

© 2008 - uludağ sözlük

uckurumun tanrisi eros haberler iyi dedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uckurumun tanrisi eros haberler iyi dedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uckurumun tanrisi eros haberler iyi dedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beyaz kale » sigara birakanlara tavsiyeler » oliver y benji » futbol kulubu » isyan marsi » nights in rodanthe » doktor olmayi basarabilmek » rikimaru » alternatif prezervatif isimleri » aynadaki yuzunun karsiligi benim » luther » inanc lisesi » ada » knockin on heaven s door » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ivan kaliayev » kamil koc » football manager 2008 » sizofreni » ataol behramoglu » cin » pare pare » antalya altin portakal film festivali » istanbul » japonyaca » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » tanrinin hayalgucu » kuran i yere atan kizin sonu » flaman » jj