ucankacan 

kapat
  1. kaliteli yazarlardan biri.
    (MANSON, 19.01.2006 00:56)
  2. benden kurtulanlar...
    (paccino5, 19.01.2006 05:39)
  3. uçan kaçanlar sınıfından mı olduğu yoksa uçanı kaçanı affetmem mi demek isteyen, tekrar ortaya çıkmış eski yazar.
    (july4th, 14.01.2007 02:26)
  4. iyi yazilar yazan sevimli yazar.
    (hey gery burdamisin, 14.02.2007 19:43)
  5. sabaha karşı içten gelen entry'siyle beni çok güldürmüş olan yazardır.

(bkz: auf schalke arena/#2042226)
    (eagle is free, 31.07.2007 04:49)
  6. yemisim nesli gonuller bir olsun'' diyerek 1.nesil olarak diğerlerini ezmemiş alçakgönüllü beşiktaşlı yazar.

ayrıca ismiyle aklıma grup vitamin hıyarsın ı getiren ve hatırlayarak her seferinde gülümsediğim yazar.
    (bkz: uçan memeliler, kaçan memeliler, tutan memeliler.)
    (hiccup, 20.08.2007 01:34 ~ 01:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gokturk alfabesiyle kopya cekmek » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » duzce guven » ben » sonmeyen sigara izmariti » bilkant » ayse tunali » yaran gazete mansetleri » avrupa edebiyati » en yakin arkadasin olmesi » araba camindan gotu gostermek » helezoni » ancient devil worshipping » kaplumbaga cuku » degirmen » sezerin veto ettigini gul onaylar » bir genc kizin gizli defteri » ardanuc un tarihi eserleri » hayko cepkinin gozleri » koko » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » yedi ogut » suicide bomber » boluspor » kirli yuzlu melekler » elektra » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » boyle kaderin » bobby tatketcap a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa