ucanbey 

kapat
  1. az evvel koşulan aziziye koşusunu jokeyi halis karataş ile kazanan safkan. sonlardaki sprinti ile temposu düşen göktuna'yı rahat bir şekilde geride bıraktı ve zigana,izbatur gibi isimlerin önünde koşuyu kazanmayı bilip kendisinden beklenen yarışı çıkardı.
    sahibi:m.ziya adalar
    orjin:cas-sanibel ia
    kafkasli,zigana ve zirve ile babadan kardeştir.
    #817906 (grand ekinoks, 05.11.2006 14:15)
  2. bugün koşulan 23 nisan koşusu'nu kafkasli gibi bir ismi geride bırakarak kazanan arap atı.
    #1557370 (grand ekinoks, 23.04.2007 04:52)
  3. bugün izmir'de rahat bir birincilik elde etmiş olan arap atı.
    #3053748 (grand ekinoks, 24.02.2008 22:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ucanbey başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ucanbey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucanbey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iddaa » efendisinden daha kustah olmak » levent yildirim » bebek kahkahasi » turklere peygamber gelmemesi » tu kaka bana » hayvanlarin en guzeli » men s health » orucu bilgisayara tutturmak » kelebek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games