ucaktan dusen sahsin ruh hali 

kapat
  1. genel olarak göt korkusu semptomları ve biraz freud'un da ifade ettiği üzere süper ego korkuları görülür. o an konsantre olunmalı ve hiç bir şey düşünmemelidir. aksi takdirde çin efsunları da işe yaramaz.
    veya pragmatist olup düşmemeye çalışın. ne bileyim işte. bulutlara falan yapışın.

düdüt:uçağın kanat sağ kanat bölümüne oturan mirican hostesin getirdiği portakal suyusunu yudumlarken aniden açılan acil çıkış kapısından yuvarlanmıştır. yükseklik sanırım 678698 fit falandı.*
    #3402574 (uvjb, 16.05.2008 00:04 ~ 00:13)
  2. (bkz: her gün uçaktan düşüyorum ya anlatayım dedim)
    #3402616 (yoga yapan mistiq kedi, 16.05.2008 00:11)
  3. uzman psikologlara göre genelde normal dışı sevinçli bir ruh haletine bürünürlermiş.
    buna tıpta uçakoski etkisi derlermiş.
    #3402638 (uvjb, 16.05.2008 00:16)
  4. paraşütü var ise gayet eğlenceli, mutludur.
    eğer ki yoksa,
    değmeyin keyfine... her yerinden adrenalin fışkırır. feetleri sayar. ne zaman öleceğini merak ederken zaten ödü patlar. ölür.

ayrıca bonus bilgi,

kıtalar arası uçuş yapan uçaklar maksimum 30.000 ile 40.000 feet arasında uçarlar. ülke içi kısa mesafeli uçuşlar için bu değer 12-13 bin feet'tir.
    #3402643 (cellchuck, 16.05.2008 00:17 ~ 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

ucaktan dusen sahsin ruh hali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ucaktan dusen sahsin ruh hali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucaktan dusen sahsin ruh hali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mustafa kemal ataturk » entry baslik uyumsuzlugu » liberal » satgate » www » sozluk yazarlarinin web siteleri » 4 dakika uyarisi » the crucible of man » melankoli » tu kaka bana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci