ucakta cep telefonu ile konusan insan 

kapat
  1. bir uçak dolusu insanın hayatını tehlikeye atan düşüncesiz ve kalın kafalı insandır. en yakın türbülansta uçaktan atmak gereklidir. paraşütü açılmayasıcadır.
    #3404963 (vurursa gol olur, 16.05.2008 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

ucakta cep telefonu ile konusan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ucakta cep telefonu ile konusan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucakta cep telefonu ile konusan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni hayat » fars haber ajansi » bayramda aragonesin elini opmek » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » early bird » sinan guler » bir derdim var yasanmisliklari » promotor » abberline » molla muhammed ve kul muhammed » gunun sozu » monte cassino savunmasi » bogazici universitesi » akasha » yasli teyze » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul un halleri » kilis milletvekili ve sunnet » yazarlarin quit mesajlari » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » fenerliyim ama tedavi goruyorum » gokhan unal » turkboard » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » babanin mesaj gondermesi » hali saha macinin 0 0 bitmesi » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » gokdeniz karadeniz » 11 mayis 2005 » yabanci dilde egitim » bunu kaldir