ucak yolculugunda lost izlemek 

kapat
  1. uçakta lost dizisini izleme durumudur, yolculuk boyunca psikolojik bozukluğa yol açabilir.
    #3189971 (whynot, 25.03.2008 22:20)
  2. lost adasına düşmekle sonuçlanırsa tadından yenmez...
    #3189982 (crazyhodja, 25.03.2008 22:23)
  3. 10 saat uçup da hiçbir şey izlememekten iyidir. her ekrana baktığında yok şu hızla gidiyoruz, yok şukadar mesafe kaldı yazısını okumak insanı aşağı atlama seviyesine getiriyor. gel gör ki camlar çok küçük sığmıyorsun.
    #3189985 (bolumunu sevmeyen ogrenci, 25.03.2008 22:23 ~ 23.09.2008 00:42)
  4. bunu yapan bunu da ister:
    (bkz: uçağın düşmesini istemek)
    #3716006 (brian o conner, 24.07.2008 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

ucak yolculugunda lost izlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ucak yolculugunda lost izlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ucak yolculugunda lost izlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metabolik sanrilar » nazim hikmet ran » gunahim ol benim » nazli tolga » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » roberto mancini » dorock » yaratan rabbinin adiyla oku » futbol zevki » eczane kokulu idrar » geometri » cetvelle penisin boyunu olcmek » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » melengic kahvesi » bes parasiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bolot bayrishev » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » x e koyayim sana bir sey olmasin » gaba » ortasi delik sabun » seytan marka giyer » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » kucuk park » regl kokusuna cozumler » caylakgeldimcaylakgidicem » eh iste » saniser » vignette