uc tane telefonu olan insanlar 

kapat
  1. efendim bu tip insanlara biz direk enayi diyoruz, sizde istediğinizi diyebilirsiniz. şimdi her üç tane telefonu olan üstüne alınmasın, ya da alınsın, banane.

bunların her hattan birer tane ve üç tane de telefonları mevcuttur. önceden hat almakta, telefon almakta zor iken şimdi ise bir telefonu ve bir hattı olması zor geliyor bizim ülkemizde insanlarımıza. neden mi? gösteriş meraklısıyız, ben daha zenginim havasındayız, g*tümüzün tavanda gezmesi bizi gururlandırıyor, onurlandırıyor efendim. onurlandıran şeye bakın. yazık lan tek kelimeyle yazık.

bakıyorsun kafelere, barlara, şurlara, burlara adamın elinde 2-3 tane telefon, diğer elinde sigara, gözünde de gözlük. evet bildiğin güneş görmeyen kafede mevcuttur bu tip dallama. neden mi, kızlar böyle dalkavuklardan hoşlanır düşüncesiyle. he tabi hoşlanabilir. tencere, kapak misali. bu arada 2 3 tane telefonu o ele nasıl sığdırıyor merak da ediyorum. ben denedim olmadı, benim de 3 tane telefonum var. yok lan yok, şaka.

herneyse, ister 3 ister 5 tane telefonun olsun beni ilgilendirmez. zaten iş bakımından ya da bazen 3 tane gerekli olan durumlar vardır. onlara değil sözümüz. üç teli olupta kafede, barda kızlara hava atan deyüslere sözüm. onlara diyorum da, sanki onların sözlükten haberi var okuyacak. boşa yazdık yine desene. ve önemli şey, babaneyse..
    #3450000 (www wwwwwwwwww www, 26.05.2008 15:53)
  2. ayrıca kendilerine ulaşmak imkansız olsun diye bu insanların onlarca hatları vardır ve her hatta aile bireylerinden biri vardır.
    + hasan mı, o yok ben ablasıyım.
    + hasan mı, o yok ben annesiyim.
    + hasan mı, o yok ben babasıyım.
    + ne hasan'ı hasan kim?

(bkz: sopa var mı sopa)
    #3450054 (yumusak falan degil bu g, 26.05.2008 16:06 ~ 16:47)
  3. (bkz: ev)
    (bkz: )
    (bkz: cep)
    #3450070 (KeviN, 26.05.2008 16:09)
  4. eğer sırf hava yapayım diye dolaştırıyosa yanında o telefonları o zaman sinir bozucu bir durumdur tabi ki. ama şirket hattı olan insanlar var, mecburen kullanıyosunuz yani isteyerek değil.

(bkz: yarama basmayın lan zaten sinir oluyorum)
    #3450163 (pharmaton21, 26.05.2008 16:32)
  5. çift sim kart çalıştırabilen bir telefon alınarak 2 hattın o telefona takılmasıyla telefon sayısını 3'ten 2'ye düşürebilecek insanlardır.
    #3450205 (muhasebeye giris, 26.05.2008 16:37)
  6. her üç operatoru de kullanmak isteyen insanlardır.

(bkz: vodafone)
    (bkz: avea)
    (bkz: turkcell)
    #3450219 (apel, 26.05.2008 16:38)
  7. her üç operatoru kullanmak için üç ayrı telefona gerek olmadığını bilmeyen insanlardır.
    #3450230 (bizkitch, 26.05.2008 16:40)
  8. (bkz: uc tane cep telefonu olan insanlar.) * * * *
    #3450260 (devils advocate, 26.05.2008 16:44)
  9. transformers gibi insanlardir. bir grup, ayni anda domalarak 3 tane cep telefonu oluverir saniyesinde. yanliz sorun surada; sim kart nereye sokulacak? *
    #3450306 (revolter00, 26.05.2008 16:53 ~ 16:54)
  10. gasp edilme sebebidir.
    #3637904 (kugu golu canavari, 08.07.2008 18:03)

© 2008 - uludağ sözlük

uc tane telefonu olan insanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uc tane telefonu olan insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uc tane telefonu olan insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imam hatip liseleri » cagla kubat » kaleci sacli adam » kati kurallarla guvenli arama » antu com » le quattro stagioni » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » tatar colu » kurt nufus artisinin onlenmesi » hayri hicler » cengiz candar » baydin gayri » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » miehen tyo » disko krali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » leite ribeiro adriano » uzun asklarin kisa vedasi » turkboard » oranges ameres » howjsay com » korkusuz » photofunia com » canta kullanmayan erkek » evlenirken bakire bayan aramak » gunluk dil » bebek taklidi yapan kizlar » konusmayi sokmek » pantolonun icine kazak sokmak » schizo » siyah beyaz olum yasam