uc noktanin soyledigi 

kapat
  1. ahmet turan alkan'ın denemelerinin toplandığı,güzel dili ile göz yaşartan kitap.ötüken neşriyat tarafından basılmıştı.

(bkz: ahmet turan alkan)
    #402740 (prestij muzik ailesi, 06.07.2006 23:00 ~ 11.07.2006 03:52)
  2. (bkz: bunu yapan benim iması olarak üç nokta)
    gayet hoş bir tefsir, ailecek okuyoruz. -washington ilim vakfı.
    #3351269 (kobayashe, 03.05.2008 13:00)
  3. uludag sozluk'te sol framedeki 3 nokta ise "sadece bugün girilmiş entryleri görebilirsin"dir.
    #3351321 (minik mavi balina, 03.05.2008 13:17)

© 2008 - uludağ sözlük

uc noktanin soyledigi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uc noktanin soyledigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uc noktanin soyledigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet altan » gaf » yolda karsilasilan eski ogretmen » uuldag » hemolymph » melih gokcek in sozluk yazari olmasi » sebastian emiliano xavier » can ata » herhangi bir isim duyuldugunda akla gelenler » temizlikten sonra annenin asabilesmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci