uc kurusluk opera 

kapat
  1. bertolt breccht'in 1928 yılında yazdığı ve epik tiyatronun ilk örneği sayılan oyunun adıdır.oyunda şöyle harika bir bölüm de vardır ki bu oyun devlet-mafya-politika üçgenini işler.

köpekbalığı dişlerini saklamadan gösterir.
    ama kimse bilmez onun sustalısı nerdedir.
    köpek balığı ısırınca deniz bulanır kana.
    ama o eldiven giyer eli bulanmaz kana...
    #1156616 (snoptik, 15.01.2007 03:59)
  2. bertolt brecht'in en ünlü, bütün dünyaca tanınan ve çokça oynanan, tiyatro, opera, sinema, müzik dallarında yığınla sanatçıya esin kaynağı olmuş, klasikleşmiş bir epik operası.
    #1504389 (vernon sullivan, 08.04.2007 03:09)
  3. (bkz: üç kurşunluk opera)
    #3562475 (kayip ruh, 20.06.2008 17:09)
  4. - beş para etmez.
    + lan sen kötü bişey mi söyledin?
    - yok abii.. üç kuruş ya, espri yapıyım dedim... o bakımdan.
    + heee.
    - hani beş para etmez çünkü uç kuruşl....
    + tamam uzatma.
    - peki... peki üç yeni kuruşluk opera esprisi yaps...sustum abi.
    #3562502 (minder amiri, 20.06.2008 17:17)

© 2008 - uludağ sözlük

uc kurusluk opera başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uc kurusluk opera ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uc kurusluk opera nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye a milli futbol takimi » delta airlines » 19 30 saniye » seri eksi oy veren ibne » fistikci sahap » kiz arkadasin aldatmasi » dagda buyuk tuvaleti yapma » romiz mektubu » olumsuz olunca yapilabilecek atraksiyonlar » freelancer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games