uc kucuk ninja filmindeki ezoterik dede 

kapat
  1. eskiden sıklıkla show tv de yayınlanan, üç küçük ninja adlı filmdeki üç küçük ninjanin dedesi rolünde yer alan şahsiyet. üç veletten en küçüğü çok sinir bozucuydu. ama bizim konumuz dede.

ninja dede herkesin malumu rahatsız bir dedeydi. sıkıntılı bir herifti yani. öyle bizim dedeler gibi taburesini sokağın önüne atıp akşama kadar gelen geçeni izlemek gibi keyifli aktiviteleri yoktu. kurtlar vadisindeki polat ın babası gibi bir şeydi işte. tek bildiği sabır, sebat, iyilik ve doğruluk gibi erdemlerdi. bu nedenle de filmde hep absürd replikler görülürdü.

ninja cocuk: dede prezarvatif ne demek?

ninja dede: prezervatifi saldırı amaçlı kullanınca sen zarar görürsün. prezervatif senin kendini savunman içindir.

ninja cocuk: dede akşam yemeğinde ne pişireceksin?

ninja dede: az yemek insanın bedenini terbiye eder, yemek az yiyilmeli ama çok hazmedilmelidir.

ninja cocuk: dede arabanın anahtarını versene bir tur atayım

ninja dede: önce bu çitleri boyamalısın, trafik sabır gerektirir.

ninja cocuk: dede anana avradına başlatma şimdi ha!

ninja dede: yanlış yoldasın evlat, avradım senin babannen olur. yaptığın çok ahlaksızca.
    #1836746 (pygmalion, 28.06.2007 21:04 ~ 22:16)
  2. saygılarımla.

(bkz: bay miyagi)
    #1836754 (nazo gibisi, 28.06.2007 21:07)
  3. tek gözü kısık, kamburu bir hayli çıkmış olmasına rağmen, ivan drago yu alt edebilecek hareketler yapan, el ense çeken, hani bu kotu cocukların hocasına kavga aralarında -felsefeyle karışık- ayar veren, türkçe sesi de pek bir super baba fikret olan yaşlı, kıllı mıllı adam. yodanın insan hali.
    #1836778 (nazo gibisi, 28.06.2007 21:16 ~ 30.06.2007 04:07)

© 2008 - uludağ sözlük

uc kucuk ninja filmindeki ezoterik dede başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uc kucuk ninja filmindeki ezoterik dede ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uc kucuk ninja filmindeki ezoterik dede nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uye girisi yaparken sagda cikan fotograflar » tu kaka bana » hancock » pesimist insanlar » tri » sevgiliden ayrildiktan sonra yapilmasi gerekenler » blok yapmak » metroda yasanan dumur olaylar » bagil sistem » alaaddinin sinirli lambasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games