uc kelime so what 

kapat
  1. cem yılmaz'ın TT reklamında kullandığı sözdür.(eliylede işaret eder).Burada ki esas espriyi anlamayıp hoohoh 3 kelime diyo 2 kelime söylüyor höhööhhö şeklinde gülen genişçe bir kitle olduğunun görülmesinden kelli bakınız : (bkz: so fucking what?)
    (bkz: ee ne var bunda yarraam)
    #3383202 (abi bana yerversene, 11.05.2008 13:15)

© 2008 - uludağ sözlük

uc kelime so what başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uc kelime so what ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uc kelime so what nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cennetin katlari » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » schizo » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » star gazetesi » kuantum sifreleme » coca cola nin spermleri oldurmesi » ali ibrahim savas » yeniceri » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » full metal jacket » sinuzit agrisi » ask karartir » sah ismail » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cihan unal » sausozluk » benjamin linus » minibuscu laflari » istanbul evleri » cuma aksami » 12 01 2007 » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » ask konusur » iu ogrencilerine ceza yagdi » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » apollonia » grigory petrov » what the fuck is that » mehmet ali birand