uc ibrahimler 

kapat
  1. beşiktaş'ımızda futbol oynayan (bkz: ibrahim üzülmez), (bkz: ibrahim kaş)ve (bkz: ibrahim toraman)dan oluşan defans triosudur.hepsi millidir.eleştirilselerde aslında vazgeçilmezlerdir.onlarla olmaz,onlarsız da olmaz.
    #2871447 (naturalboy, 21.01.2008 01:11)
  2. (bkz: ucler yediler kirklar)
    #2871457 (kara hilal, 21.01.2008 01:13)
  3. (bkz: ibrahim jimnastik kulubu) *
    #2871478 (superman abi, 21.01.2008 01:17 ~ 01:19)
  4. daha önce dört ibrahimler olan ibrahim serisinin 3lü olanı.

(bkz: ibrahim akın)
    #3628807 (dunyanin en mutevazi adami, 06.07.2008 20:30)

© 2008 - uludağ sözlük

uc ibrahimler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uc ibrahimler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uc ibrahimler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cradle of filth » turkiyeye seriatin gelmesini istemek » dunya mi karanlik yoksa ben mi gormuyorum » sozlukteki galatasaraylilar » milli futbolcu annelerinin oynadigi reklam filmi » regent street » odada ikinci bir sivrisinegin varligini fark etmek » gecee » dunyanin en guzel kadini » gael garcia bernal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games