uc haydut 

kapat
  1. hayo freitag'ın yönettiği ve musfik kenter, oya kucumen, nilgun kasapbasoglu ile haldun erguvencin seslendirdiği animasyon film. Üç Haydut, 20. yüzyılın önde gelen sanatçılarından, yazar, ressam, heykeltıraş ve illüstratör tomi ungererin 2 milyondan fazla satan ve 18 farklı dile çevrilen resimli çocuk kitabı 'Üç Haydut'un sinema uyarlaması.

--spoiler--
    Üç Haydut, çocuklara has başkaldırıyı şairane hayallerle birleştiren bir animasyon.

ilk kez 1961 yılında yayımlanan 'Üç Haydut', daha önce pek çok defa beyazperdeye aktarılmak istendi. Ancak Tomi Ungerer, bu eserinin uzun metraja, hak ettiği şekilde dönüştürülebileceği konusunda kaygılıydı.

Karanlık ormanlarda Üç Haydut yaşarmış. Bir gün karşılarına çıkan arabada çalacak hiçbir şey bulamayınca, küçük yolcu Tiffany'yi kaçırmışlar. Ve işte asıl macera o zaman başlamış, çünkü küçük yetim Tiffany korkmadığı gibi, yeni bir aile buldum diye sevinmiş. Yanlarında Tiffany ile mağaralarına geri dönen Üç Haydut ise, hayatlarının hiç tahmin etmedikleri şekilde değişeceğinin henüz farkında bile değilmiş.
    --spoiler--

http://www.sinema.com/film/7041/uc-haydut
    #3418484 (ebeda, 19.05.2008 17:38 ~ 17:39)

© 2008 - uludağ sözlük

uc haydut başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. uc haydut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uc haydut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mirhat » copcatan » pvc » trene kacak binmek » kizlara yalakalik yapmak icin firsat kollamak » bazi kadinlara makyajin yakismadigi gercegi » in bruges » rosava » seni seviyorum diyememek » keneyi gorunce yapilacaklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci