uc gunluk dunya 

kapat
  1. hayatın dolu dolu yasanması gerektiğini anlatan tehdit cümlesi..*yalandır..
    *
    #870110 (agafya, 17.11.2006 02:24 ~ 02:27)
  2. Ne olurdu dönsen yanıma gelsen
    Bir sarılsam doya doya hasret gidersem
    uc gunluk dunya
    neye yarar yaşanmazsa
    Yaşamadım deme sonra
    Herşey gibi o da yalan
    Hele aşka hiç inanma... *
    #870126 (vend avesta, 17.11.2006 02:31)
  3. birini teselli etmek için sıkma canını 3 günlük dünya deriz. eğer 5 günlük olsaydı ne yapardık dünyada.
    #870154 (unsal, 17.11.2006 02:47)
  4. niye bu kadar umursuyorsun yaşam zaten kısa anlamındadır. sevilesi bir sözdür.
    #2092820 (bohembebek, 08.08.2007 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

uc gunluk dunya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uc gunluk dunya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uc gunluk dunya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avrasyali olmak » altinyemis » bana fenerbahce mi geri verin » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » emmeli gommeli basliklar » ayfon » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » cannibal holocaust » trt nin irib le girdigi is birligi » ulmer munster » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » der meister » gecen haftanin en begenilen entryleri » ybsg denilesi kizlar » uydunet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » creed » arsmahal » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » fenerbahce » ben hep seni yazdim » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » havlusuz remzi » yaran diyaloglar » ordek popolu kiz » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » olimpik havuz » korcan karar » raptiye rap rap » bir zamanlar » dogan gorunumlu sahin