uc buyukler frazier ali ve foreman 

kapat
  1. ağır sıklet boksta 1970li yıllar bu üç devin birbirleri ile yaptığı maçlara sahne olmuştur. bu isimler o kadar güçlüdürlerki bunu en iyi şekilde anlamak için foreman,a bakmak yeterlidir. 45 yaşında 1990larda yeniden ağır sıklette şampiyon olmuştur. özellikle evander holyfield ile 45 yaşında yaptıı maçı sayı ile kaybetmesi ve maçı alabilecek kıvamda olması bu üç efsanenin gücünü açıklamaya yeterlidir. birbirleri ile yaptığı maçlarda, frazier aliyi yenmiş foreman frazieri yenmiş alide foremanı yenmiştir. tıpkı fb bjk gs üçgeni gibi.
    #3637714 (ozgunhan, 08.07.2008 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

uc buyukler frazier ali ve foreman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uc buyukler frazier ali ve foreman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uc buyukler frazier ali ve foreman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » bogazici universitesi » canta kullanmayan erkek » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » devamli bel alti baslik acmak » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » yaran seyler » son bahar » the tudors » bock » avrupa aslani » gunaltay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gobekli » avrupa nin yeni prensi » komur olmak » memleketcilik » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » yusuf cemal keskin » kilis milletvekili ve sunnet » tck madde 318 » arog » ilginc diyaloglar » gel guzelim gel » doe maar » sozlukteki tek erkek yazar olmak » kurtulus savasi emperyalizme karsi yapilmistir » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi