u ler u olarak okundugunda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sabah ezani okundugunda uyanmak
  2. entry olarak yazdigi bos bkz i baslik olarak acmak
  3. orijinal olarak dogup kopya olarak oluyoruz
  4. osmanli olarak dogdum turk olarak olecegim
  5. bir hic olarak ben
  6. bir ek olarak sel ve sal
  7. bir sey olarak bir sey
  8. bir sal olarak sal
  9. biz ben olarak
  10. olarak

© 2008 - uludağ sözlük

u ler u olarak okundugunda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. u ler u olarak okundugunda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu u ler u olarak okundugunda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » ib » ismail bey hani » sar » deniz yilmaz » aysengruda » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » bilgi yonetimi onlisans programi » siir kadindir » damat hobbit pasa » erkek delisi » altinci nesil yazarlar » rs4 rtr 3 evo » islam ve demokrasi uyumlu mudur » bloodsucker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk olarak gorevim askerlik degil » vanti lator » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » ilk planor » istek ezan hatti » cocuklarla girilen diyaloglar » mahsun kul » tencereyi ocakta unutmak » istanbul surlari » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » yavuzhan » herild yani » bir populer kultur magdurunun ruyalari » guitar hero world tour » mahser i cumbus