tytz 

/ 2
kapat
  1. çocuk oyunu gibi saçma sapan bi reklamın tırnak içinde söylüyorum "bulmaca"sı
    yav kardeşim bi anlamlı bi açılımı olur hepimiz saygı duyarız ama nedir bu
    tamam o zman ben de kafama göre kısaltmalar yapıym bilene bi araba benden
    olur mu böyle reklam böyle promosyon
    #195568 (undeuxtrois, 24.04.2006 22:04)
  2. (bkz: tez ye tez zıc)
    #516659 (rigsmaer, 09.08.2006 12:13)
  3. ''tam yeri tam zamanı nokta kom'' şeklinde şarkısı da mevcuttur.
    #1049969 (barış, 24.12.2006 19:19)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

tytz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tytz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tytz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3 dev adam » carsi » memur maasiyla araba ev ve yazlik alabilen aileler » kiss kiss bang bang » yalnizlik » sinemada film bitince alkislamak » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » imkansiz » buyuk lokma yut buyuk laf soyleme » yin jian a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games