tyrkiet experten 

kapat
  1. türkiye'ye danimarkalı turist getiren bir acenta.
    #3635790 (cernobildensagcikmisuranyum, 08.07.2008 07:24)

© 2008 - uludağ sözlük

tyrkiet experten başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tyrkiet experten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tyrkiet experten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaynima kaydim » dtm » kiyamet gunu gazete mansetleri » gece vakti disarda gezen kiz » msn de sevgiliyi beklemek » cumartesi tum gun calismak » pkk » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » zehir » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » ders calismaya baslama gazi » varille petrol almak » ntv spor » 22 kisiyle online olmak » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cakma yahudi » yildiz teknik universitesi » abidas » evli bir erkekle yatmak » ha bu diyar » kendine gomulmek » bak ne diyor kayahan abi » 402 nolu sinifin cocuklari » kiz olmak » sikerim boyle askin izdirabini » karti bankamatige kaptirmak » we rise » grigory petrov » prison break » devrimcilik romantik bir ozentidir