tyhjyys 

kapat
  1. finceden türkçeye çevrildiğinde "boşluk" anlamına gelmektedir. aynı zamanda ajattara'nın 2004 senesinde çıkardığı albümün adı.

albümdeki şarkılar:

Intro
    sortajan kaipuu
    katumuksen kyinen koura
    naaras
    armon arvet
    pahan tuoma
    harhojen renki
    langennut
    uhrit
    tyhjyydestä
    Outro
    #990864 (alas, 13.12.2006 17:16 ~ 17:17)

© 2008 - uludağ sözlük

tyhjyys başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tyhjyys ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tyhjyys nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yipyip » 43 tane online yazar gormek » selpak marka kagit mendil » stephen appiah in menajeri » tchibo » bir derdim var yasanmisliklari » ceza muhakemesi kanunu » iade i ziyaret » 7 ekim 2008 uefa kupasi kura cekimi » ebonit » ispat » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » blogger » rihanna » basbug mustafa kemal ataturk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gordugum ruya » aramis » anayasa mahkemesi nin turban kararinin gerekcesi » kurdish rebels » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » fair tail » turk milleti » ug » klorin » kurt nufus artisinin onlenmesi » gokhan zan » demiroren jimnastik kulubu » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » oha dedirten gol videolari » emegi gecen herkese tesekkurler