twisted into form 

kapat
  1. thrash metal adına yapılmış ve gerekli ilgiyi görmemiş 1990 yılı mükemmel forbidden albümü. metalle ilgeleniyorum, thrash seviyorum diyen kime sorduysam bu albümden habersiz. albümde davulu paul bostaph öyle güzel dövüyor ki anlatamam.

1. Parting of the Ways 01:05
    2. Infinite 05:57
    3. Out of Body (Out of Mind) 04:34
    4. Step by Step 04:52
    5. Twisted into Form 04:26
    6. R.I.P. 07:37
    7. Spiral Depression 01:49
    8. Tossed Away 04:36
    9. One Foot in Hell 06:13

albüm klasik gitarla çalınmış introdan sonra Spiral Depression a kadar hız kesmeden devam ediyor. Spiral Depression klasik gitarlı geçişten sonra yine tam gaz.
    #2283490 (autumnblaze, 08.09.2007 16:59)
  2. tam gaz bir diğer albüm için; (bkz: distortion)
    #3106159 (emptywords, 07.03.2008 13:36)

© 2008 - uludağ sözlük

twisted into form başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. twisted into form ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu twisted into form nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk silahli kuvvetleri » 21 yuzyilda hala mantigi » ulmer munster » ahmet yildiz olmedi nin bir sosyal proje olmasi » rikimaru » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » imhotep » inanc lisesi » ezgi kod adli hatice inci » why high one why » turkler ve uzayli atalari » kara cahil » sevgi dolu guzel insan » turkey hill » turkiyenin futbolda avrupanin brezilyasi olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa denizli » hersey ona donecek birgun » nusayri » enflasyon dustu diye sevinen issiz » radyo limon » hayati sek icmek » mufteri her zaman haklidir » erkekleri cekici yapan detaylar » izmir » sir isaac » tayyip bey urkek bir kedi gibiydi » alvaro obregon » sokrates in olumu » maddeler halinde konusan insan » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi