tv karsisinda uyudugunu kabul etmeyen baba 

kapat
  1. evin üçlü koltuğunda, televizyon açıkken horul horul uyuyan babayı saf ve temiz duygularla uyandırıp yatağına göndermek için girişilen eylemin olası sonucu.

- baba
    - hhhhrrrkkkkk
    - babaaaa
    - hhhrrrrkkkk
    - şşşht babaaa
    - hhrrkkkk...hııı
    - hadi yatağına git belin ağrıycak burda
    - hhhhrrrkkkkk uyummuyorum ben
    - ya baba hadi git ya biraz da biz izleyelim ya
    - hhhrrrkkkk git işinee hhhrrrkkkk
    - baba horluyosun yaa
    - lann allah kahretsin seni yaaa ne uyuması yaaa, noldu o çocuk evlendi mi kızla?
    - ne kızı baba askerler selam verdi kapanış yaptılar ya
    - ulan allah bildiği gibi yapsın sizi be, eşşek gibi çalıştım didindim sizin için gördüğümüz muameleye bak, ama kabahat bizdeki size o tavizi veriyoruz, nolmuş lan uyuyosam, kaç sene çalıştım hakkım değil mi kestirmek, pis herif, hepiniz bir oldunuz benle uğraşıyosunuz, cehenneme kadar yolunuz var, lan ayıptır iki dakika içimiz geçmiş hemen "babaa, babaaa" al işte bütün uykum kaçtı, bu saatten sonra nereye yatıym ben, ne güzel uyuyorum bok mu var tepemde dikiliyosun, kurtulamadım ne sizden ne çenenizden be... annen nerde?
    - yattı
    - niye haber vermedi?
    - burda uyuyodun ya sende baba
    - lan ne uyuması film izliyodum diyorum sana anlamıyo musun lan gerizekalı mısın kafana mı vuralım illa anla diye, yatsam yattım derim senden mi korkacam ulan kimsin sen dünkü bok geçmiş akıl veriyo, sizin yaşınızda babam sopayla döverdi lan beni bu kadar cevap verseydim ama sizde allah korkusu da yok baba korkusuda yok cehennemin dibine gidin yatmaya gidiyorum ben hadi iyi geceler, kapatın o televizyonuda çok ısındı.
    #3717147 (dargelirli, 25.07.2008 06:02)
  2. bir de genellikle soylenen bir yalan vardır.
    (bkz: gozlerimi dinlendiriyorum)
    #3717298 (yogurtsuzcacik, 25.07.2008 09:41)
  3. cep telefonuyla videosunu çekip ispatlanabilecek olay (ama pek tavsiye edilmez,zira kanıtladıktan sonra babanın vereceği tepki muammadır).
    #3718113 (civeng, 25.07.2008 13:05)
  4. ileri yaşlarda görülen, göbeğin, diyaframı sıkıştırması sonucu uyuya kalma olayını yaşayan babanın inatla bunu kabul etmemesi durumudur. franz kafka'nın dönüşüm adlı kitabındaki baba da kabul etmez, benim babam da kabul etmez, 250 yıl sonra yaşayan bir baba da kabul etmeyecektir. genlerle ilgili bir inkar durumu.
    #3718124 (sacriter, 25.07.2008 13:08)
  5. evde en son uyuması gerektiğini düşünen, bu durumu alışkanlık yapmış babaların, ısrarla salondan yatak odasına geçmemesi durumudur.
    #3718128 (nessaj, 25.07.2008 13:08)

© 2008 - uludağ sözlük

tv karsisinda uyudugunu kabul etmeyen baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tv karsisinda uyudugunu kabul etmeyen baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tv karsisinda uyudugunu kabul etmeyen baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halklarin kallesligi » tremor » pkk nin lider kadrosu » ece temelkuran in nazli ilicak a verdigi ayar » nerede kalmistik » kumpir » spatyum » sempatik olmak icin tislayarak konusmak » alucard » alp kirsan » autumnblaze » mylastdaysasachild » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » carolus linnaeus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tatar bazuka atmaz » seri halde arti oy veren melek » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » yaprak dokumu » zuhahahaha denecek entryler » tosbaga etkisi » tiberian sun » discokingo » oguzhan tercan » cehennem » ats2 » tatar kizlari » herkes mi sevgilisinden ayrildi » ahmet necdet sezer » konusmadan sacmalayabilen insan modeli