tv de spikerin biri soyluyodu sittin sene diye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sittin kere sittin sene
  2. sittin sene
  3. sittin seneye siktim sene denilmesi
  4. alice diye biri
  5. noel baba diye biri var mi
  6. hamdi bey diye biri yok acun sizofrenmis
  7. bir gun dindar biri olmayayim diye dua etmek
  8. seri eksi oy veren ibne diye biri yok
  9. helada biri var mi diye kapi altindan bakmak
  10. unlu biri sozlugu okur diye yalakalik yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

tv de spikerin biri soyluyodu sittin sene diye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tv de spikerin biri soyluyodu sittin sene diye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tv de spikerin biri soyluyodu sittin sene diye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kocasi isteyken esinin arkadasiyla icki icen kadin » mehmet ali kislali » oklava ile adam dovme sanati » cop kutusu tekmelemek » msn in soguk olmasi » seyh galib » die hard 4 » kiz arkadasina buz parmak alan sevgili » sarkilari sozleriyle dinlemek » operatorle konusan insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci