tv basindan kalkmayan kadinin dua etme sekli 

kapat
  1. hazır mübarek bir aya da girmişken, günün tamamına yakınını ekran karşısında geçiren kadınların kendilerine istekte bulunurken girdikleri ruh halini anlatmak için söylenmiş bir sözdür. şöyleki:

allahım lütfen bana,
    deniz kadar etkileyici bakışlı olan yakışıklı (bkz: aliye)
    ferit kadar kibar ve olgun (bkz: bir dilim aşk)
    selim kadar zeki ve zengin (bkz: bir istanbul masalı)
    baran kadar karizmatik (bkz: haziran gecesi)
    cem kadar sadık ve eğlenceli (bkz: avrupa yakası)
    polat kadar güçlü (bkz: kurtlar vadisi)
    mithat kadar becerkli (bkz: sahra)
    niko kadar fekadar ve kararlı (bkz: yabancı damat) birisiyle tanışma fırsatı ver. yoksa televizyon karşısında yaşlanıp gidecem.
    #2336609 (sampras yatay gecis magduru, 18.09.2007 15:41)
  2. - ne yapıyorsun hanım?
    + dua ediyorum herif.
    - ne için?
    + güzelim diziyi reklamla bölenlerin allah belasını versin diye.
    #2336640 (no name, 18.09.2007 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

tv basindan kalkmayan kadinin dua etme sekli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tv basindan kalkmayan kadinin dua etme sekli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tv basindan kalkmayan kadinin dua etme sekli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» incir receli » selam ver » mavi seker » taraf olmak » kor savasci » evin » hala yarmaya devam eden forward mailler » promotor » yagmur kasifoglu » ergun penbe » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » canta kullanmayan erkek » geuze » ismail turut » son bahar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zuvvar » blogger » hadis » schizo » kevin keegan » yaran okuyucu yorumlari » mevlana » gunun sozu » usumek » osurunca ileri giden iliski » pizza hut » turk muhendis ve mimar odalari birligi » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » cengiz candar