tuz biber ekmek 

kapat
  1. zaten olumsuz bir durumun üzerine gelişen çeşitli olayların durumun vehametini arttırması anlamında kullanılır.
    #2750264 (damat hobbit pasa, 26.12.2007 19:56)
  2. üzüntüyü, kusuru artıracak durum yaratmak. *
    #3656924 (minik mavi balina, 13.07.2008 01:25)

© 2008 - uludağ sözlük

tuz biber ekmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tuz biber ekmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tuz biber ekmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» batuhan karadeniz » kadro hareketi » adim samuel 25 yasim » dis fircasi kopugunun giysiye damlamasi » stalker » seytan in devamli yanas suna demesi » yeni arcelik reklami » istiklal marsinin isliklanmasi » kizlarin asik olduklarinda yaptiklari » cisi gelince tutmaktan zevk alan adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games