tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak 

kapat
  1. hassas kullaklar gerektiren bir yetenek. kapıya vurduğunuzda ses yankılı ve yüksek çıkıyorsa tuvalet boştur. yok eğer yankısız, tok, düşük bir ses çıkıyorsa tuvalet doludur.
    #3719476 (serbest radikal, 25.07.2008 17:17 ~ 17:18)
  2. normal kulaklara sahip insanlarında rahatça yapabileceği eylemdir. kapıya tıkladığınızda "doluuuuuu" gibi bir ses geliyorsa, bilin ki o tuvalet doludur.
    #3719487 (benim amcamin cevresi genis, 25.07.2008 17:19)
  3. tuvaletin kapısını açarak anlamaktan daha sağlıklı eylemdir.
    #3719546 (uysa da yazdim uymasa da, 25.07.2008 17:36)

© 2008 - uludağ sözlük

tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rahimagzi » sisi » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » bu havada gidilmez » disko krali » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » dunyanin en korkulan taraftari » hayata dair ic burkan detaylar » magusa » binbasi ersever in itiraflari » star » kalifiye » bir zamanlar » hopa » tayyip erdogan in msn listesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herkes ve birkac kisi » dunyanin en cok kufur yiyen insani » iskender pala » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » brother in law » nereye gider bu katar » for godnesses sake » sozlukle ilgili istekler » ultractor » ankaragucluler saraba dustuler » arsmahal » truva kanyak » ask acisi ceken erkek » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » osmanli devleti