tuvalete sicmak 

kapat
  1. iki çeşidi vardır efendim, birincisi:

edebiyle, adabıyla sıçmaktır. sıçtıktan sonra heryere su dökülür, parfüm sıkılır, olmadı fırçayla silinir.

ikincisi ise:

harbiden de sıçmaktır. öyle bir sıçmaktır ki fırçalasanız bile o iz geçmez ve felaket bir biçimde kokar, tuvalete uğrayanların burunları kırılır. haftalarca üstüne işersiniz, yine geçmez.
    #4137608 (benim amcamin cevresi genis, 25.10.2008 17:04)
  2. yerinde bir eylemdir.

(bkz: lavaboya sıçılır mı kardeşim)
    #4137633 (der meister, 25.10.2008 17:08)
  3. 12'den vurmak işin yapılan iş.
    #4137638 (SHASHKIN, 25.10.2008 17:10)
  4. bu kadar sıçılacak ağız varken israf niteliğinde eylemdir..
    #4137643 (abidin, 25.10.2008 17:11)
  5. sıçma işleminin tuvalette gerçekleştirilmesidir.
    ilginç bir bakış açısıdır boşaltım olayına. neden tuvalete sıçılmalıdır ki arkadaş? ne güzel param var, evim var, geniş hem de, giderim salonun ortasına sıçarım. neden tuvalet yani?
    (bkz: allah allah ya).
    #4137679 (goyaym o dibaya, 25.10.2008 17:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tuvalete sicmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tuvalete sicmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tuvalete sicmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tuvalete sicmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.