tuvalete iddaa ekiyle giren adam 

kapat
  1. en iyi düşünebildiği, bulunduğu ortamın en huzurlu yer olduğunu düşünen adam. aynı anda da sigara da içebiliyorsa kendisini kutlamamamız gereken adam.
    #1576664 (zeytan, 27.04.2007 13:15)

© 2008 - uludağ sözlük

tuvalete iddaa ekiyle giren adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tuvalete iddaa ekiyle giren adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tuvalete iddaa ekiyle giren adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» horozu cok olan koy » ask onarir » kime derler sana derler » oleceksin kopek » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » alonso solis » ucuncu dunya savasi guncesi » ask yaralar » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » mircea lucescu » antares alisveris merkezi » turkiyede ziraat muhendisi olmak » kendine gomulmek » berfin » adim adim kiz tavlama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » mahser i cumbus » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » sungur savran » erkam » abidas » mustafa denizli » ilk hava gemisi » maden muhendisi » melekler adasi » amin oglu behcet » silikon yorgan » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler