tuvalet fircasinin kaderini gorunce aglarim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tuvalet tasinda bok gorunce sasirmamak
  2. insanin kaderini kendisinin yazmasi
  3. turkiye nin kaderini dizilerden ogrenmek
  4. kizlarin kaderini anneler degistirir
  5. her ulke kendi kaderini kendisi tayin eder
  6. bir adam oldurerek kendi kaderini tayin etmek
  7. aglarim
  8. aglarim ama
  9. aglarim ben
  10. ben ask oldugumu aglarim

© 2008 - uludağ sözlük

tuvalet fircasinin kaderini gorunce aglarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tuvalet fircasinin kaderini gorunce aglarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tuvalet fircasinin kaderini gorunce aglarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » classy goth » a taste of honey » anhedoni » kuyruk » arjen robben » fethullah gulen » nine inch nails » su an sevisiyorum ama seninle degil » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » jean amerika nin salvaridir » erkan ogur » utanmayi unutmak » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » burak ozcivit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » merhamet » carmen electra » desmodus rotundus » manowar » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » sekropia » cezayir in kurulusu » supersonik yazar » duygulanim » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » ataturk donse beklenen mansetler » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » deft