tutup 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kardesi elinden tutup dolastirmak
  2. oruc tutup yakinan insanlar
  3. taksi tutup on koltuga oturmak
  4. kakayi tutup isemeye calismak
  5. cete tutup ogretmeni dovdurmek
  6. oruc tutup namaz kilmamak
  7. adam tutup kendini dovdurmek
  8. adam tutup eksi oy verdirmek
  9. misafirlere kolonya tutup cakmagi cakmak
  10. parayla yazar tutup kendini artilatmak

© 2008 - uludağ sözlük

tutup başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tutup ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tutup nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erotic asphyxiation » moldovya » hipopotamus » big chefs » cogul kisilik » the turning » p s i love you » red label » bana bir masal anlat baba » koylerin eski isimleri » bir kalbin icinde agliyor ask » media markt » gozu iste eli oynasta olmak » zeynep gunay » ferheng » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asimo » en adi orospu cocugu olmak » bulbul hoca » the night before » yasar okuyan » afazi » su an sevisiyorum ama seninle degil » buyuk mustafa » will you still love me in the morning » violent revolution » sus ve yalamaya devam et » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » the four horsemen » uludag sozluk ihtiyar heyeti