tutun mozaik virusu 

kapat
  1. Tütün mozaik virüsü, çubuk ya da ince uzun virüslerdir.
    Yüksek derecede bulaşıcı ve stabildir. Mutantları mantar konidileriyle de taşınabilir. Kışı tütün artıkları üzerinde toprakta geçirir. Bitkilerde, tütün mozaik virüsü mahsullere büyük zararlar verir. Dokuz bitki familya üyesinde, en az 125 türde, tütün dahil olmak üzere, domates, biber, hıyar ve süs bitkilerine bulaşabilir.

(bkz: kopyaladım yapıştırdım kestim)
    #2077807 (nazo gibisi, 06.08.2007 01:29)
  2. domates, biber ve tütünde bulunuyorsa öğreciliklerinde bekar hayatı yaşayan gençlerin büyük bir çoğunluğunda görülmesi kaçınılmaz virüstür. haftada en az 4-5 gün menemen yiyip üzerine sigaralarını tüttüren gençlik için anti-virüs programı şarttır.
    #2077822 (TTTDDD, 06.08.2007 01:33)

© 2008 - uludağ sözlük

tutun mozaik virusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tutun mozaik virusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tutun mozaik virusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski karim » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » ikimize » 1000 entry » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » osman batur » max payne 2 » makineye bagli yasayan insan » balikesir » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » yalnizliktan korkan insan » zihin haritasi » lanetlemek » samsung i900 omnia » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » iskender pala » ask acisi » serdar akinan » ahmet cakar » fighting force » besiktas » summoning » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » mental map » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » jack krauser » birbirine benzeyen sarkilar » the beatles brotherhood » sozluk u birakip facebook ta takilmak