tuttum seni 

kapat
  1. "hoşuma gittin, gözüme girdin, aferin aferin" anlamına gelen, hoşlanma sözü.
    (asiti kaçmış kola, 17.11.2006 01:01)
  2. tutmanin biraz da baglanmak , sarilmak gibi anlamlar içermesinden mütevellit telaffuz edilen sicakkanlilik göstergesi söz öbegi. * *
    (MeLaNKoLiK, 17.11.2006 01:05)
  3. (bkz: ayşe tut)
    (larker, 17.11.2006 01:06)
  4. devamlı sataşılan ve eşek şakasına maruz kalan kişinin, artık sinirlerine hakim olamayarak yaramazı kovalayıp, yakalamadan önce söyledikleridir.
    (abberline, 17.11.2006 01:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ali ekrem bolayir » arkasi » basliklari alt alta okumak » biraz eglenmek ister misin tatlim » teenage » tickle me elmo » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » birakti hepsi » mimesis » kendim gibi olmak istemiyorum » 4 8 15 16 23 42 » yanlis cikarilan gunahlar » 1897 » yukari hinzevek camii » sen de her sey gibi » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » at the end of the rainbow » amasi mamasi yok » gora » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » ancient devil worshipping » ismet berkan » ersin duzen » toplu tasima araci » badly drawn boy » violent revolution » different world » zorla yurutulen iliski » irlanda edebiyati a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa