tutsak kahraman 

kapat
  1. murat celik'in seyyah albumunden hoş bir parça.kanımca tasavvufi bir çalışma olmuş.
    ''inancın savaşında biz tutsak kahraman....''
    #729945 (jagatai, 13.10.2006 01:10)
  2. (bkz: bıraksak kahraman) *
    #729946 (thedewil, 13.10.2006 01:11)
  3. Tutsak Kahraman
    Nerden başlasam nasıl anlatsam
    Belki de sözlerim boşluğunu kanatır
    Bugün yeni bir gün açtım perdemi
    Alnımda pencerenin buz gibi soğukluğu

Kırdığım aynalarda kan rengi sorular..

Ben gecelerin saçında seni ördüm
    Birikmiş yalnızlığımdan sana öyküler sundum
    Seç al birini nasılsa bir yazan var
    Hepimiz bir başkasının öyküsünde tutsak

Kalbinin savaşında ben yanlış kahraman..

Yaşam bize sunulan tek kişilik bir oyun
    Yarın kapı altından bırakılan mektup
    Seç al birini bak yerimize düşünüyorlar
    Hepimiz bir başkasının yalanına ortak

inancın savaşında biz tutsak kahraman..
    #1084838 (otuzyedibucukekrantv, 31.12.2006 13:32)
  4. perdeler açılıyor ve oyun başlıyor işte. eteğimizdeki taşlardan kuleler yapıp devirmek artık oyun olmaktan çıktı. yani ben oyunları anlatmak istiyorum ama şarkı öyle sözler söylüyor ki tüm anlamlı olanlar birden anlamsızlaşıyor hayat denilen keratanın illüzyonu bozuluyor/fiyakası bozuluyor. ''belki de sözlerim boşluğu kanatır''

çocukken hep içimizde taşıdığımız bir metafordu kahraman olmak ve bu şarkı bu yanı ile bizi çocukluğumuza indirgiyor. freud bile böylesi bir psikanaliz yapamazdı her halükarda. ve o bizi tutan bağlar/''büyüdükçe kirlenen dünya''nın bağları/bizi esir etmeye başladığında içimizdeki kahraman olma arzusuna gongu çalmış boksör gibi davrandık ve köşesine çekilmesini işaret ettik ve bir süre unuttuk onu orda. sonra melodilerin/sözlerin gölgesinde hatırlayıp geri çağrıdık ama artık raundların hepsi bitmiş ve kimi zincirler edinmişti kahramanlık dürtümüz. ''Hepimiz bir başkasının öyküsünde tutsak''

cümle kapısından içeri girmek için davranıyorum da bazen dışarda kalıyorum yine. sözlerin büyüsüne inanmalı. öykü yazan ve yöneten işareti verdiğinde/sahne 35 çekim 1 veee motor/ birden hepimizin içindeki o tutsak kahraman zincirlerini kıracaktır. don kişot'a ve kedilere güvenin.

karanlık sözler yazıyorum hayatım hakkında
    öyle yoruldum ki yoruldum dünyayı tanımaktan
    saçlarım çok yoruldu gençlik uykularımda
    acılar çekebilecek yaşa geldiğim zaman
    acıyla uğraşacak yerlerimi yok ettim.
    *
    #3617366 (akustikcinayet, 04.07.2008 03:01)

© 2008 - uludağ sözlük

tutsak kahraman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tutsak kahraman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tutsak kahraman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » never neverland » black tooth » sizoaffektif bozukluk » insomnia » kyle s mom is a bitch » yalnizlik » i love this game » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » erkek sarkicilarin soylememesi gereken sarkilar » birak obama bu isleri » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » kimsenin sallamadigi yazarlar » hela yerine wc diyen vatan haini » ayak bakimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » implosion » street fighter 3 third strike » peteranswers » richard trenton chase » baskici bir ailede yetismek » resident » high end » youtube vs akp » enlarge your penis » breaking bad » uye lol » hipnogojik fenomen » damien marley » borsa dusunce uzulen yurdum insani » sevmek mi