tutrakan 

kapat
  1. ata toprağı, ata toprağı ya. gitmedim görmedim. oturdum harita, uydu fotoğrafı derken birşeyler buldum. silistre yakınlarında, romanya hududuna yakın bir yerleşim yeri. tuna ya çok yakın. tuna nın ortasında bir adacık oluşmuş. işte tam orası tutrakan.
    (bkz: bulgaristan)
    (pilotmont, 13.04.2007 19:56 ~ 17.11.2007 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mahpeyker » sufizm » the x files i want to believe » manchester city » komedi turk » kubbet ul islam » kalem makarna » merve yi tavla » kanalturk un akin ipek e satilmasi » tac makarna » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » tim burton » tr ance » vaudeville for vendetta » kendi gundemine sahip olmak » demet akbag » atilla dorsay » inatci lekeler » faca almak » children children cimcom icin children » tanimadinmiben » entry ve nick uyumu » gunesevler » 11 mayis 2008 altay kocaelispor maci » sira dayagi » don santino corleone » metallica » malkara nin tarihi eserleri » kocumbenim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa