tutmayan baslik icin yeni baslik yonlendirmek 

kapat
  1. sözlükte yeni bir akım.

kısaca olayı izah edelim.

ben bir başlık açıyorum. gönlümden geçen başlığın ilk okuyuşta merak uyandırması, tanım entrymin ise bol oy alması.

örnek başlığımız: "turban takan kisilerin uzerindeki mahalle baskisi" olsun. uzun uzun derdimi anlatıyorum. satır satır, paragraf paragraf aman allahım. yazdıkça açılıyor açıldıkça yazıyorum. iş o noktaya geliyor ki; meselenin hakkında yazılacak her kelimeyi yazıyorum. bir bakıyorum yazdığımı; ooo mükemmel! entryi giriyorum, başlık sol frame'de.

bekliyorum altına birşeyler yazılsın diye. yok. ne yazan var ne de okuyan. ben butonuna basıyorum, oy bile verilmemiş. tuh ulan sizin kalıbınıza derken sol frame de başlık yeniden tepede;

turban takan kisilerin uzerindeki mahalle baskisi(2)

aha! entry girmişler. bakıyorum entry bir bakınızda oluşuyor;

2. (bkz: siktir git lan)

ben butonuna atlıyorum siktir çeken adam eksi oy bile vermemiş. vay anasını.

evet başlık tutmadı.

ne yapmam lazım. hemen açılmamış ultra süper güçlü etkiye sahip bir başka başlık açıyorum; turbanlilarin bu ulkede cektikleri
    tanım yapmıyorum. tutmayan başlığı ilk entry olarak giriyor ve yönlendiriyorum. ne oluyor? yeni ve daha mahalle ağzıyla yazılan başlık ilgi çekiyor ve o da okuyucuyu diğer tutmayan başlığa götürüyor. oylanmak ve entry girilmek için yeni bir imkan sağlıyoruz bu başlığa.

yönlendirme entrysini bu şekilde kullanan arkadaşlar. aile meclisi olarak karar aldık. sizi ve diğer işe yarayan entrylerinizi devamlı eksiliyoruz.

(bkz: olan bitenin farkında olan yazar)
    #2897308 (kara hilal, 26.01.2008 01:42)
  2. pantolon olmadı ,gömlek verelim diyen yazar.
    #2897423 (naturalboy, 26.01.2008 02:08)

© 2008 - uludağ sözlük

tutmayan baslik icin yeni baslik yonlendirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tutmayan baslik icin yeni baslik yonlendirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tutmayan baslik icin yeni baslik yonlendirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» langaza » apu nahasapeemapetilon » antu com » brother in law » trt nin irib le girdigi is birligi » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » fernando albino de sousa chalana » ezgi kod adli hatice inci » zts dubnica » sigur ros » erkege tecavuz etmek » bir kadinin en masum oldugu an » herkes ve birkac kisi » vay amina koyim » brad bellick » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » south park izleyende gizli veletlik vardir » ucakta aglamak » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » 12 gun tuvalete cikmamak » dave matthews » artik cok yiprandim diyen sevgili » persepolis » islam » yaran haberler » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » turk aile yapisi » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » la traviata » onay bekleyen entry » gullibly